Συνελήφθη ο διευθυντής του ομίλου Παραπολιτικά Παναγιώτης Τζένος

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Συνελήφθη ο διευθυντής του ομίλου Παραπολιτικά Παναγιώτης Τζένος

Αστυνομικοί με τη συνοδεία εισαγγελέα εισήλθαν στο κτίριο της εφημερίδας Παραπολιτικά και συνέλαβαν τον διευθυντή ομίλου, Παναγιώτη Τζένο, μετά από μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο κ. Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ο Παναγιώτης Τζένος οδηγείται στον Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version