Φθιώτιδα: Σε κρίσιμη κατάσταση κοριτσάκι ενός έτους που έπεσε από ύψος και χτύπησε το κεφάλι του

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Φθιώτιδα: Σε κρίσιμη κατάσταση κοριτσάκι ενός έτους που έπεσε από ύψος και χτύπησε το κεφάλι του

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (26/11) στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Ένα κοριτσάκι πολύτεκνης οικογένειας, μόλις ενός έτους, έπεσε από ύψος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (σκάλα ή κάποια βεράντα) και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του.

Το ατύχημα φαίνεται να συνέβη κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με τα αδερφάκια του ηλικίας 2 έως 7 ετών, στα ελάχιστα λεπτά που η μητέρα τους έλειψε σε διπλανό δωμάτιο.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο υγείας Καμένων Βούρλων κι από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου η αξονική έδειξε βαθύ θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Διασωληνώθηκε και δόθηκε εντολή να διακομιστεί σε Νοσοκομείο Παίδων στην πρωτεύουσα με την κατάστασή του να θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή.

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις

Κορωνοϊός – Είναι επίσημο: Παράταση του lockdown έως τις 7 Δεκεμβρίου

Μαραντόνα: Κλαίει όλος ο πλανήτης για τον χαμό του εραστή της μπάλας – Συγκλονιστικές εικόνες λίγο πριν το τελευταίο αντίο

Σενάριο για νέο κωδικό «7» στα sms του 13033 για τα Χριστούγεννα

Χαλκίδα: Βλέπουν το 666 του Σατανά στον χριστουγεννιάτικο στολισμό

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version