Θεσσαλονίκη: Έκλεψε τσάντα με 130.000 ευρώ από ταξί

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Θεσσαλονίκη: Έκλεψε τσάντα με 130.000 ευρώ από ταξί

Στην εξιχνίαση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσό από ταξί, που έγινε τον Οκτώβριο του 2019, προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

[fwduvp preset_id=”test” playlist_id=”Test”]

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος τον Οκτώβριο του 2019, αφαίρεσε από χώρο αποσκευών σταθμευμένου ταξί στην περιοχή της Καλαμαριάς, τσάντα ιδιοκτησίας του οδηγού του οχήματος που περιείχε 130.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε ο δράστης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version