Λοιμωξιολόγος ΑΧΕΠΑ: Έτσι κολλήσαμε κορωνοϊό στην ειδική μονάδα Covid

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Λοιμωξιολόγος ΑΧΕΠΑ: Έτσι κολλήσαμε κορωνοϊό στην ειδική μονάδα Covid

«Προφανώς το ιικό φορτίο στην ειδική μονάδα COVID-19, ήταν πολύ μεγάλο, υπήρχαν πολλοί ασθενείς και συνωστισμός αλλά δεν θα ήτα απίθανο να κολλήσαμε τον ιό και εκτός του νοσοκομείου».

Αυτό τόνισε, ο Λοιμωξιολόγος και Διευθυντής της Α΄Παθολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ Παναγιώτης Κολλάρας, στον ΣΚΑΪ ο οποίος είναι ένα από τα 14 κρούσματα κορωνοιού που καταγράφηκαν στο ΑΧΕΠΑ.

«Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ακόμα και σε εμάς που παίρνουμε όλα τα μέτρα» δήλωσε ο λοιμωξιολόγος εφιστώντας την προσοχή καθώς ο ιός φαίνεται, όπως εκτίμησε, πάρα πολύ μεταδοτικός.

«Μπορεί να νοσήσει οποιοσδήποτε, οποιασδήποτε ηλικίας. Άνθρωποι νέοι, διασωληνώθηκαν, είχαν επιπλοκές. Όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», υπογράμμισε ο Λοιμωξιολόγος και στέλνοντας μήνυμα στους πολίτες που τον ακουν, για προσοχή και τήρηση των μέτρων προστασίας.

[fwduvp preset_id=”test” playlist_id=”Test”]

Εκεί που υπάρχει μεγάλος συγχρωτισμός, σε μέρη που ο κόσμος συνωστίζεται ή σε οίκους ευγηρίας, είναι δυνατόν να υπάρξει υπερμετάδοση, εξήγησε ο κος Κολλάρας.

Τόσο ο Κος Κολλάρας, όσο και οι 13 άλλοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου που νοσούν νιώθουν καλά, δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και παραμένουν σε καραντίνα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version