Μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 24 χρόνων από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 24 χρόνων από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Σήμερα συμπληρώθηκαν 24 χρόνια από το θάνατό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν της.

Το μνημόσυνο, όπως κάθε χρόνο, ετέλεσε ο αδελφός της Αντώνης. Παρόντες, πέραν της οικογένειας, ηθοποιοί, τραγουδιστές, φίλοι και συνεργάτες της Αλίκης, καθώς και δεκάδες κόσμου, που θέλησαν να αφήσουν ένα λουλούδι στον τάφο της αείμνηστης ηθοποιού.

Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν εκεί ήταν: ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Κώστας Πρέκας, η Ελένη Ροδά, ο ανιψιός της Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου, η Λόλα Νταϊφά, ο επιχειρηματίας Νίκος Φρονιμόπουλος και πολλοί άλλοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version