Εκκενώθηκε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Κιλκίς

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Εκκενώθηκε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Κιλκίς

Εκκενώθηκε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Χέρσο του Κιλκίς καθώς αποχώρησαν και οι τελευταίοι πρόσφυγες που είχαν μείνει εκεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κιλκίς, οι πρόσφυγες και μετανάστες μετακινήθηκαν σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Η δημοτική αρχή του Κιλκίς εκφράζει την ικανοποίησή της για το κλείσιμο της δομής και ευχαριστεί την τοπική κοινωνία του Χέρσου για τη συνεργασία της στο προσφυγικό.

Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα, πρόσφυγες μεταφέρθηκαν από δομή της Δράμας στις Σέρρες, ενώ άλλοι 95 πρόσφυγες από τις Σέρρες στα Βρασνά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version