Σοβαρό τροχαίο στη Φθιώτιδα: Κοριτσάκι 4 ετών παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα – Μεταφέρθηκε στο Παίδων

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σοβαρό τροχαίο στη Φθιώτιδα: Κοριτσάκι 4 ετών παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα – Μεταφέρθηκε στο Παίδων

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, καθώς κοριτσάκι τεσσάρων ετών παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο όχημα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, το κοριτσάκι αποβιβάστηκε από ταξί συνοδευόμενο από τη μητέρα και τη γιαγιά του.

Έπειτα, η 4χρονη διέφυγε την προσοχή των δύο γυναικών και προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο.

Ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο σημείο, με οδηγό έναν 58χρονο, φέρεται να χτύπησε με τον καθρέφτη το μικρό κορίτσι το οποίο και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και το 4χρονο κοριτσάκι διακομίστηκε, αρχικά, στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Παρ’ όλα αυτά, λίγο πριν από τις 20:00, εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που έδειξαν οι εξετάσεις, αποφασίστηκε το κορίτσι να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων για νοσηλεία.

Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version