Βρέθηκε δουλειά για τη μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Βρέθηκε δουλειά για τη μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο

Συγκίνηση στο πανελλήνιο προκάλεσε η λιποθυμία της 9χρονης στη Ρόδο από την πείνα.

Η μητέρα της 9χρονης ήταν εποχικά εργαζόμενη στον τουρισμό και δεν έχει δουλέψει από το περασμένο φθινόπωρο, αφού η σεζόν δεν ξεκίνησε λόγω κορωνοϊού.

Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια με δύο παιδιά που τα έφερνε δύσκολα πέρα, όπως η ίδια περιέγραψε, με ένα νοίκι και τις υποχρεώσεις να τρέχουν, αλλά και δύο μικρά παιδιά με συνεχείς ανάγκες.

Η ιστορία της οικογένειας ήρθε στο φως μετά τη λιποθυμία της 9χρονης από την πείνα, ενώ περίμενε με τη μητέρα της έξω από τον φούρνο για να πάρουν ψωμί.

Το ζήτημα της εργασίας φαίνεται ότι λύθηκε, καθώς με παρέμβαση του ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Σταμάτη βρέθηκε εργασία στην μητέρα της 9χρονης με τηλεργασία, ώστε να μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό των δύο ανήλικων παιδιών της.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version