Αρπαγή μαθήτριας: Φοβάται για την ζωή της η 33χρονη και ζητά να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αρπαγή μαθήτριας: Φοβάται για την ζωή της η 33χρονη και ζητά να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό
φυλακές Κορυδαλλού

Αίτημα να μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ο συνήγορος της 33χρονης, που εμπλέκεται στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, Βασίλης Νουλέζας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο στη Θήβα κρατούνται κατάδικες για ανθρωποκτονίες και άλλα βαριά ποινικά αδικήματα και ως εκ τούτου θα κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα της 33χρονης.

Δήλωση Β. Νουλέζα στα Δικαστήρια -GRTimes.gr

Στο μεταξύ, γείτονας της κατηγορούμενης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA αποκαλύπτοντας πως η 33χρονη είχε ύποπτες επαφές, ενώ, όπως είπε, «είναι ανίκανη να δράσει μόνη της». «Κάποιος ερχόταν στο σπίτι. Είχε έρθει κανα-δυο φορές με ένα άσπρο τζιπ, ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της, ειδικά αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γείτονας της 33χρονης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version