Κορωνοϊός: Στα 13 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Στα 150 τα θύματα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κορωνοϊός: Στα 13 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Στα 150 τα θύματα

Τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα που ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου, είναι 13 και το σύνολο των περιστατικών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.691, σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Σωτήρη Τσιόδρα.

Από τα 13 κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα, τα έξι βρέθηκαν σε χώρους συναθροίσεων.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας, 32 ασθενείς νοσηλεύονται σε ΜΕΘ διασωληνωμένοι, ενώ 85 έχουν εξέλθει από την εντατική θεραπεία.

Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε δύο νέους θανάτους από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα και πλέον το σύνολο των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται σε 150. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Κρεμαστινός ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κορωνοϊό ο οποίος τελικά προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Πριν από τον κ. Τσιόδρα, τον λόγο πήρε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και μίλησε για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού.

«Εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του Δημήτρη  Κρεμαστινού. Ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, εκτός από σπουδαίος επιστήμονας με πρωτοποριακό για την εποχή του έργο και πολιτικός άφησε το αποτύπωμά του και στον χώρο της υγείας, υπηρετώντας με πίστη και με υπευθυνότητα το υπουργείο Υγείας και αφήνοντας το αποτύπωμά του σε σημαντικά έργα στον χώρο της υγείας, όπως είναι η λειτουργία των καρδιολογικών κλινικών στη χώρα», δήλωσε ο κ. Κοντοζαμάνης.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version