Αίτημα για άρση της κυκλοφορίας στην παραλία της Θεσσαλονίκης κατέθεσε ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά από τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στο σημείο όπου αρκετοί πολίτες έκαναν τη βόλτα τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός.

Μήνυμα πως δεν πρόκειται να συνεχιστούν αυτές οι εικόνες στην Παραλία, έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.
«Αυτή η εικόνα δεν θα συνεχιστεί. Αύριο εφόσον δεν αλλάξει αυτή η εικόνα, προχωράμε σε μέτρα» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο είτε αποκλεισμού της παραλίας, είτε «ζωνοποίησης» της, χωρίς να διευκρινίσει πως αυτό θα υλοποιηθεί και παραπέμποντας στην αυριανή μέρα για περισσότερα.
Μάλιστα, ο δήμαρχος εκανε γνωστό ότι μίλησε χθες με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, με τον οποίο συζήτησε το θέμα και στον οποίο του «μετέφερε το άγχος» όπως χαρακτηστικά είπε, καθώς ο συνωστισμός ενδεχομένως ακυρώσει όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊόυ.
Λίγο η Άνοιξη, λίγο ο καλός καιρός, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να ξεχυθούν στους δρόμους και να γυμναστούν. Ή μήπως όχι;
Το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ η μέρα πλέον έχει μεγαλώσει, κάτοικοι της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να πάνε βόλτα. Και όλοι πήγαν βόλτα στο ίδιο σημείο: την Παραλία.
Όπως φάνηκε και σε απευθείας μετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, Θεσσαλονικείς με καφέδες στο χέρι, άλλοι τρέχοντας και άλλοι περπατώντας, μαζεύτηκαν στην Παραλία.

Ενώ σε άλλες εποχές τα πλάνα δεν θα προκαλούσαν κανένα σχόλιο, εύλογα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν για τη νοοτροπία μερικών που επιλέγουν… όλοι να πηγαίνουν βόλτα στο ίδιο σημείο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Ο αντιναύαρχος Βασίλειος Γρυπάρης υποδέχθηκε την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ, Κάγια Κάλλας, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην ευρωπαϊκή ναυτική επιχείρηση «Ασπίδες», όπου ενημερώθηκε για τη δράση και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα της αποστολής.