Εικασάχρονος με καταγωγή από την Υεμένη έχασε τη ζωή του από μαχαιριά αγνώστου μέχρι στιγμής ατόμου, χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια καβγά στον καταυλισμό της Μόριας.
Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε. Η Αστυνομία επιβεβαιώνει το συμβάν, ενώ έχει προβεί σε προσαγωγές.
Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό αυτόν το μήνα στον καταυλισμό της Μόριας. Ο πρώτος εξέπνευσε προχθές έπειτα από μαχαιριά που είχε δεχθεί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ενώ σύμφωνα με το Νοσοκομείο Μυτιλήνης πάνω από 10 είναι οι τραυματίες από μαχαίρι στη διάρκεια διαπληκτισμών.













![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)







![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)