Τραγική κατάληξη: Πέθανε ο άνδρας που είχε υποστεί εγκαύματα από φωτιά σε σπίτι στην Κέρκυρα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Τραγική κατάληξη: Πέθανε ο άνδρας που είχε υποστεί εγκαύματα από φωτιά σε σπίτι στην Κέρκυρα

Έχασε τη μάχη ο άνδρας, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα στη φωτιά της 13ης Δεκεμβρίου, η οποία κατέστρεψε ένα τριώροφο κτίριο στην Κέρκυρα και άφησε 3 οικογένειες στο δρόμο.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν εδώ και ένα περίπου μήνα σε νοσοκομείο των Αθηνών σε σοβαρή κατάσταση μετά τα εγκαύματα που είχε υποστεί από τη φωτιά στην Κέρκυρα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Νοσηλεύονταν στο ΚΑΤ σε ειδική μονάδα αντιμετώπισης εγκαυμάτων μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο τριώροφο κτίριο στο Μαντούκι που το είχε καταστρέψει ολοσχερώς.

Ο εκλιπών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία με ενεργό συμμετοχή σε φιλαρμονικές του νησιού καθώς και στη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ και του Δήμου Αθηναίων για μια 25ετία.

Πληροφορίες: corfutvnews.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version