Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στο Χαϊδάρι – Κατέστρεψαν τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί για το Χαμόγελο του Παιδιού

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στο Χαϊδάρι – Κατέστρεψαν τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί για το Χαμόγελο του Παιδιού

Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ πραγματοποίησαν άγνωστοι στο Χαϊδάρι.

«Επίθεση για άλλη μια φορά από τους τραμπούκους σε γραφεία του κόμματός μας, αυτή τη φορά στο Χαϊδάρι. Ακόμη και την παραμονή Χριστουγέννων κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν το μίσος τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την επίθεση σε γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στο Χαϊδάρι.

«Δεν είναι μόνο άτι προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές. Αυτή τη φορά έστρεψαν το μίσος τους έναντι των συνανθρώπων μας, καθώς κατέστρεψαν τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί από το υστέρημα εθελοντών για το “Χαμόγελο του Παιδιού” και το Χριστοδούλειο Ίδρυμα» επισημαίνει η Πειραιώς και προσθέτει: «Πιστεύουμε στις άγιες μέρες και ευχόμαστε και σε αυτούς, όπως και σε όλο τον κόσμο, Καλά Χριστούγεννα!».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version