Αθήνα Καιρός

Μυτιλήνη: 525 αλλοδαποί έφθασαν στο νησί τις τελευταίες 48 ώρες

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μυτιλήνη: 525 αλλοδαποί έφθασαν στο νησί τις τελευταίες 48 ώρες

Συνολικά 525 αλλοδαποί, αιτούμενοι ασύλου, έφθασαν στη Λέσβο τις τελευταίες 48 ώρες και συγκεκριμένα από το πρωί της περασμένης Δευτέρας μέχρι και σήμερα το πρωί, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Οι 163 πέρασαν τη Δευτέρα, οι 316 χθες και οι 46 σήμερα το πρωί. Το ίδιο 48ωρο, στη Χίο πέρασαν 40 άτομα και στη Σάμο 52. Στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας σήμερα κατοικούν 17.621 αιτούμενοι ασύλου ενώ συνολικά στις δομές της Μυτιλήνης διαμένουν 19.917.

Για αύριο, Πέμπτη, έχει προγραμματισθεί η αναχώρηση 20 ανήλικων ασυνόδευτων οι οποίοι θα μεταφερθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα Αττικής ενώ άλλα 54 μέλη ευάλωτων οικογενειών θα μεταφερθούν σε δομές στη Βόρεια Ελλάδα.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]