«Ξεκλειδώνουν» 96.000 άδειες οδήγησης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
«Ξεκλειδώνουν» 96.000 άδειες οδήγησης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου

«Σε συνεργασία με τους εργαζόμενούς μας, που επέδειξαν υψηλό αίσθημα καθήκοντος, δίνουμε τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών», επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, με αφορμή την ικανοποιητική εξέλιξη της διαδικασίας έκδοσης των αδειών οδήγησης, η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για την έκδοση 96.000 αδειών οι οποίες εκκρεμούσαν για 1,5 περίπου χρόνο, και με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη έγινε «επανεκκίνηση» της διαδικασίας, σε συνεργασία με το γενικό διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ηλία Δόλγυρα, και υπερωριακή εργασία (και τα Σαββατοκύριακα) των εργαζομένων στις αρμόδιες διευθύνσεις όλων των περιφερειακών ενοτήτων.

Σύμφωνα με ενημέρωση του τμήματος Διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας, από τις 10-09-2019 έως και σήμερα, έχουν αποσταλεί συνολικά για εκτύπωση πάνω από 58.000 άδειες οδήγησης και έχουν εκτυπωθεί ήδη πάνω από 53.000, γεγονός από το οποίο συνάγεται ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αρκετά νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους γρήγορους ρυθμούς έκδοσης των αδειών και συνεχάρη τους εργαζόμενους, για τη συμβολή τους «να λάβει τέλος η ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας». Προτεραιότητά μας, τόνισε, «είναι η ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, και αυτό θα το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version