Aναγκαστική προσγείωση διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους στη Μυτιλήνη

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Aναγκαστική προσγείωση διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους στη Μυτιλήνη

Με ασφάλεια πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, στις 10 περίπου το βράδυ, διθέσιο εκπαιδευτικό αεροπλάνο το οποίο αντιμετώπιζε πρόβλημα βλάβης στον κινητήρα.

Το αεροπλάνο τύπου Diamond 40 NG, στο οποίο επέβαινε ένας Κροάτης και ένας Ρουμάνος, είχε απογειωθεί από τη Σάμο και κατευθυνόταν προς την Καβάλα. Ενώ πετούσε πέντε μίλια δυτικά της πόλης της Μυτιλήνης, διαπιστώθηκε πως είχε ένδειξη βλάβης στον κινητήρα. Τότε ζήτησε άδεια να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση, πράγμα που έγινε με επιτυχία.

Στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης σήμανε κυριολεκτικά συναγερμός, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η μονάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αεροδρομίου, πήρε θέσεις σε δυο λεπτά. Προληπτικά μετέβησαν στο αεροδρόμιο και οχήματα της κεντρικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version