Εντοπίστηκε σορός άνδρα στο κανάλι του Μόρνου

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Εντοπίστηκε σορός άνδρα στο κανάλι του Μόρνου
ΕΚΑΒ

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε στο κανάλι του Μόρνου στο σημείο της σίτας του φράγματος στη Δαφλούλα Δερβενοχωρίων.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον άτυχο νεαρό Πακιστανό εργάτη που είχε πέσει στο κανάλι κοντά στο Μελισσοχώρι.

Ο νεκρός άνδρας βρίσκεται σε πολύ δύσκολο σημείο καθώς η απόσταση μέχρι την επιφάνεια του νερού φτάνει τα 3,5 μέτρα, ενώ αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης και απομάκρυνσης πολλών φερτών υλικών που κατεβαίνουν στο κανάλι.

Επιπλέον το ρεύμα είναι πολύ ισχυρό στο σημείο και επικίνδυνο για τους πυροσβέστες που θα αναλάβουν την ανάσυρσή του.

Στο σημείο βρέθηκαν πρώτοι οι Πυροσβέστες από το ΠΚ Δερβενοχωρίων και της ΠΥ Οινοφύτων, ενώ από την 1η ΕΜΑΚ θα αναλάβουν δύο δύτες και πέντε άτομα από την 7η ΕΜΑΚ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version