Εξιχνιάστηκε η απόπειρα δολοφονίας του 38χρονου στην Κέρκυρα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Εξιχνιάστηκε η απόπειρα δολοφονίας του 38χρονου στην Κέρκυρα

Υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας 38χρονου αλλοδαπού, για την οποία αναζητείται ένας 32χρονος ομοεθνής του, εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 38χρονος εντοπίστηκε χθες το βράδυ χωρίς τις αισθήσεις του, σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι σε προαύλιο χώρο συγκροτήματος κατοικιών σε περιοχή της Δασιάς Κέρκυρας.

Στο σημείο έσπευσαν εξειδικευμένο συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, η οποία και ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης και σύμφωνα με την οποία διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος διαπληκτίστηκε λεκτικά με έναν 32χρονο που στη συνέχεια τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι, χτυπώντας τον με μεταλλικό αντικείμενο.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια μεταλλική βέργα, ένα κατσαβίδι και άλλα αντικείμενα, τα οποία θα εξεταστούν εργαστηριακά.

Ο 38χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 32χρονου, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας, ενώ οι έρευνες των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας για τον εντοπισμό του, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version