Απίστευτο: Πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι λόγω μίας… πίτσας

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Απίστευτο: Πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι λόγω μίας… πίτσας

Έκπληκτοι οι επιβαίνοντες στο πλοίο «Νήσος Μύκονος» της γραμμής για Λήμνο και Καβάλα διαπίστωσαν ότι περίπου μισή ώρα μετά την αναχώρηση του από το λιμάνι της Μυτιλήνης κι ενώ βρισκόταν στο ύψος του ακρωτηρίου Κόρακας επέστρεφε.

Πραγματικά μισή ώρα μετά τη «στροφή» το πλοίο έδεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου και επιβιβάστηκαν δυο άτομα. Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για δυο ναύτες που προφανώς έχοντας βαρεθεί την κουζίνα του μάγειρα βγήκαν στο λιμάνι για μια…. πίτσα! Επιστρέφοντας διαπίστωσαν ότι το πλοίο είχε αναχωρήσει.

Επικοινώνησαν με μέλη του πληρώματος ενώ από τον κυβερνήτη κρίθηκε ότι θα έπρεπε να επιστρέψει για να παραληφθούν τα δυο μέλη του πληρώματος με τις γαστριμαργικές αναζητήσεις.

Πηγή: stonisi.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version