Απέχουν οι συμβολαιογράφοι από τους αυριανούς πλειστηριασμούς

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Απέχουν οι συμβολαιογράφοι από τους αυριανούς πλειστηριασμούς
Γενική άποψη κτηρίων γραφείων και διαμερισμάτων στην Αθήνα, Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016. Ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα η διαδικασία της ανάρτησης των εκκαθαριστών του ΕΝΦΙΑ στο Taxisnet. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με την καταβολή του ποσού που αναλογεί στο φόρο ακινήτων εφάπαξ στις 30 Σεπτεμβρίου είτε σε πέντε δόσεις. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος κατά τη σημερινή συνεδρίασή της αποφάσισε την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, απαιτώντας «από την ελληνική Πολιτεία και από όλο το πολιτικό και δικαϊκό σύστημα να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις προκειμένου να επιλυθεί το μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών και ειδικότερα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας».

Σε σχετική ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής αναφέρεται ότι «είναι δεδομένο ότι η συμμετοχή του συμβολαιογράφου στη διαδικασία του πλειστηριασμού είναι η μόνη που εγγυάται τη νομιμότητα της εκτελεστικής διαδικασίας και την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version