Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 4χρονο παιδάκι!

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 4χρονο παιδάκι!

Ένα παιδάκι 4 ετών παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο εχθές στην περιοχή Τζέμι Πορτοχελίου.

Το παιδάκι με καταγωγή από τη Σομαλία φιλοξενείτο με τους γονείς του σε ξενοδοχείο της περιοχής της Ερμιονίδας, όπου διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες, ξέφυγε της προσοχής με αποτέλεσμα να βρεθεί στις ρόδες του αυτοκινήτου που οδηγούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

πηγή: korinthostv

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version