Πέθανε ο Γιάννης Κουρινιώτης, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πέθανε ο Γιάννης Κουρινιώτης, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας

Πέθανε την  Μεγάλη Τετάρτη, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης έχοντας υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Γιάννης Κουρινιώτης, 64 χρόνων και είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας το 2016  ενώ είχε επανεκλεγεί τον Μάιο του 2018.

Διακρινόταν για το ήθος του και την αγνή αγάπη του για τη Νέα Δημοκρατία, για την οποία είχε δώσει διαρκείς αγώνες.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version