Στην Σάμο κάνουν αποχή από το σχολείο γιατί έκαναν σε αυτό εγγραφή προσφυγόπουλα!

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Στην Σάμο κάνουν αποχή από το σχολείο γιατί έκαναν σε αυτό εγγραφή προσφυγόπουλα!

Ακούγεται εξοργιστικό αλλά είναι αλήθεια. Γονείς στην Σάμο αποφάσισαν να μην στείλουν στο σχολεία τα παιδιά τους γιατί σε αυτό έκαναν εγγραφή 14 προσφυγόπουλα!

Να απέχουν τα παιδιά τους από το σχολείο, από σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου και έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου, αποφάσισαν σε γενική συνέλευσή τους οι γονείς των μαθητών του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας Δομής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ) με 14 προσφυγόπουλα στο συγκεκριμένο σχολικό κτίριο.

Επιπλέον, πραγματοποιούν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 7 Μαρτίου έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, στην οποία καλούν όλους τους συλλόγους γονέων του νησιού. Την ίδια ώρα, η ΕΛΜΕ Σάμου καλεί «εκπαιδευτικούς, γονείς και όλους τους φορείς του νησιού σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέος να υποδεχθούν όλοι μαζί τα προσφυγόπουλα».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version