Τέσσερις σεισμοί έγιναν τα ξημερώματα στη νότια Κρήτη

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τέσσερις σεισμοί έγιναν τα ξημερώματα στη νότια Κρήτη

Η μία μετά την άλλη σημειώνονταν τα ξημερώματα οι σεισμικές δονήσεις στα νότια της Κρήτης. Συγκεκριμένα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εντάσεως 3,3 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ στα ανοιχτά του Αγίου Νικολάου.

Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων, ενώ το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 57 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ζάκρου.

Ο δεύτερος σεισμός σημειώθηκε στις 6.30 το πρωί νότια της Γαύδου, με ένταση 3,5 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

Συνέχεια των σεισμικών δονήσεων στις 7.11 το πρωί νοτιοδυτικά της Χώρας Σφακίων, με ένταση 2,9 βαθμούς της Κλίμακας Ρίχτερ.

Η επόμενη σεισμική δόνηση, καταγράφηκε στις 7.30 το πρωί, μεγέθους 3,1 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων και επίκεντρο 69 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Γαύδου.

πηγή: cretapost

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version