Σαββίδης: Ήθελα ο Αλαφούζος να πληρώσει περισσότερα [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Σαββίδης: Ήθελα ο Αλαφούζος να πληρώσει περισσότερα [βίντεο]
HǍmԅ˅əӅ ϠĉCٍɓ̏ӠÉ`ԉӠԇ˅ϐԉʅӠDʼnœ// ӔǠ֙ԏÑVɁ Ϡ ɂM Ӂ‚ɄǓ .(EUROKINISSI-̐ϋQǠԁԉM`)

Ο Ιβάν Σαββίδης και η Dimera δεν πήραν τηλεοπτική άδεια, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει με σκληρούς όρους τα όσα έζησαν από την Τρίτη το πρωί.

«Είμαι χαρούμενος για τα έσοδα των αδειών στον κρατικό προϋπολογισμό. Δίνω συγχαρητήρια στους νικητές. Ελπίζω τα έσοδα να βοηθήσουν ανασφάλιστους υπερήλικες πόντιους» είπε ο κ.Σαββίδης εξερχόμενος από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, ενώ ρωτήθηκε για αν θα διεκδικήσει περιφερειακή άδεια αναφέροντας «Σίγουρα με ενδιαφέρει ο χώρος των media».

Για την διαδικασία και όσα έζησε εντός του κτιρίου απάντησε ο επικεφαλής της Dimera «Ηταν πρωτότυπη, θύμιζε λίγο φυλακή. Ακόμη και στις τουαλέτες πηγαίναμε με αστυνομικό».

Τέλος για το ύψος των χρημάτων που προσέφερε ήταν ξεκάθαρος απαντώντας «Μέχρι εκεί που έπρεπε. Στην τελευταία φάση έδωσα μηδενικά ποσά. Εκπλήρωσα την αποστολή μου. Ηθελα ο Αλαφούζος να πληρώσει περισσότερα… ».

Δηλώσεις Σαββίδη

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version