Ο Τόσκας επισκέφθηκε τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών στο νοσοκομείο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ο Τόσκας επισκέφθηκε τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών στο νοσοκομείο

Τον διοικητή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, Γιώργο Διαμαντόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μετά την επίθεση που δέχθηκε χθες από κουκουλοφόρους στο κέντρο της Αθήνας, επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μόλις επέστρεψε από τη Βουλγαρία, όπου συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εσωτερικών της χώρας, Ρουμιάνα Μπατσβάροβα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επίθεση στον κ. Διαμαντόπουλο, ο κ. Τόσκας τόνισε:

«Είναι ένα καταδικαστέο γεγονός. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version