Αυτό αναφέρει σε δήλωση του ο συνήγορος της 19χρονης κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, επισημαίνοντας πως η διαδικασία θα λάβει χώρα από την Πέμπτη 07.03.2019 έως την Παρασκευή 15.03.2019.
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κεχαγιόγλου
«Η δίκη της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, προσωρινά κρατούμενης στις φυλακές του Χονγκ-Κονγκ και κατηγορούμενης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ορίσθηκε να διεξαχθεί από την Πέμπτη 07.03.2019 έως την Παρασκευή 15.03.2019 ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου.
» Οι ημερομηνίες αυτές ορίσθηκαν με κατά προσέγγιση υπολογισμό και πιθανολόγηση της διάρκειας της δίκης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διαρκέσει λιγότερες ή και περισσότερες ημέρες.
»Ορίσθηκε επίσης η Παρασκευή 14.12.2018, ως ημερομηνία προκαταρκτικής ακροάσεως (case management hearing), κατά την οποία θα διευκρινιστούν ενώπιον των Δικαστών διαδικαστικά θέματα της δίκης, όπως ο αριθμός των μαρτύρων κατηγορίας και υπερασπίσεως που θα εξεταστούν κλπ.»
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

![«Έλληνας Εσκομπάρ»: Αυτά είναι τα 148 πακέτα με τους 4 τόνους κοκαΐνης που είχε το σκάφος – Ο ρόλος του [Εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/12/narkotika-ellinas-eskobar-150x150.jpg)