Πρωτοφανείς εικόνες στην Εύβοια: Άνοιξε ο δρόμος και «κατάπιε» αυτοκίνητο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πρωτοφανείς εικόνες στην Εύβοια: Άνοιξε ο δρόμος και «κατάπιε» αυτοκίνητο

Οι πολλές βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο οδικό δίκτυο και σε οικήματα του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού στην Βόρεια Εύβοια.

Απόδειξη των συνεπειών της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών είναι ο δρόμος στην οδό Θερμοποτάμου στην Αιδηψό που σήμερα ξαφνικά άνοιξε και κατάπιε ό,τι υπήρχε από επάνω του.

Ένα αυτοκίνητο έπεσε μέσα, το οποίο ήταν σταθμευμένο και έτσι δεν υπήρξαν θύματα. Επίσης, εκείνη την ώρα από θαύμα δεν περνούσε κάποιος πεζός ή άλλο όχημα.

Σαστισμένοι οι κάτοικοι βγήκαν στη γειτονιά, καλώντας τις αρχές σε βοήθεια.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Πηγή: Tvstar.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version