Τραγωδία στην Γλυφάδα: 17χρονη μαθήτρια βούτηξε στο κενό

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Τραγωδία στην Γλυφάδα: 17χρονη μαθήτρια βούτηξε στο κενό

Mια 17χρονη μαθήτρια,  έδωσε τέλος στη ζωή της χθες το βράδυ πέφτοντας από την ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Κ.Αθανάτου, στην Άνω Γλυφάδα.

Η κοπέλα που ήταν μαθήτρια του 6ου Λυκείου Καλλιθέας, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο ΚΑΤ, αλλά οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Η 17χρονη ήταν μαθήτρια στο 6ο Λύκειο Καλλιθέας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις.

Χθες το βράδυ επισκέφθηκε τη θεία της και τη γιαγιά της που μένουν σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου, στην Άνω Γλυφάδα. Ανέβηκε στην ταράτσα και πήδηξε στο κενό. Όπως έγινε γνωστό ο δήμαρχος Καλλιθέας έχει δώσει οδηγίες σε ψυχολόγους να πάνε αύριο στο σχολείο της 17χρονης για να συμπαρασταθούν στους συμμαθητές της που έχουν πάθει σοκ από το περιστατικό.

Πηγή: notia.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version