Απίστευτες εικόνες: Οι αράχνες… έντυσαν το Αιτωλικό

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Απίστευτες εικόνες: Οι αράχνες… έντυσαν το Αιτωλικό

Ενα περίεργο και πρωτόγνωρο θέαμα αντίκρισαν ντόπιοι και τουρίστες στο Αιτωλικό. Συγκεκριμένα στην ανατολική παραλία της λιμνοθάλασσας, πριν την γέφυρα, υπάρχει ένα τεράστιο πέπλο από ιστούς που έφτιαξαν αράχνες που έχει καλύψει τα φυτά (φοίνικες, αρμυρίκια και ποώδη βλάστηση) σε μήκος τουλάχιστο 300 μέτρων.

Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για πρωτοφανές γεγονός επισημαίνοντας ότι τις τελευταίες μέρες έκαναν την εμφάνισή τους σμήνη κουνουπιών. Στη συνέχεια προφανώς αράχνες άπλωσαν το τεράστιο πέπλο, που φαίνεται στις φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν τα κουνούπια στο Αιτωλικό.

«Πιθανώς πρόκειται για μία αντίδραση της φύσης ώστε να υπάρξει ισορροπία στο σύστημα με τον περιορισμό των κουνουπιών. Η φύση έχει τους δικούς της αλάθητους κανόνες που δυστυχώς πολλές φορές εμείς οι «σοφοί» άνθρωποι τους καταστρατηγούμε με αποτέλεσμα οι συνέπειες να είναι οδυνηρές» σχολίαζαν κάτοικοι της περιοχής.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version