Βρέθηκε συμβατός δότης για τον 2χρονο Χρήστο από την Θεσσαλονίκη [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Βρέθηκε συμβατός δότης για τον 2χρονο Χρήστο από την Θεσσαλονίκη [βίντεο]

Η τύχη άρχισε να χαμογελάει στο 2χρονο αγοράκι που πάσχει από σπάνια ασθένεια και χρήζει άμεσης μεταμόσχευσης. Βρέθηκε 100% συμβατός δότης κι όπως όλα δείχνουν από τη Δευτέρα ξεκινά το τελικό στάδιο της θεραπείας.

Η ανταπόκριση το κόσμου για να βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Διαβάστε επίσης: Ο ΕΟΠΥΥ μπλοκάρει τη μετάβαση δίχρονου για εγχείριση στην Αγγλία

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν τη στιγμή που η μητέρα του πάλευε με τη γραφειοκρατία ζητώντας το πράσινο φως από τον ΕΟΠΥΥ, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας του σε νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας, εκεί που μπορεί να αντιμετωπιστεί η σπάνια ασθένειά του, ακόμη και με δότη που δεν είναι ολοκληρωτικά συμβατός, όπως είναι οι γονείς του. Τώρα όμως η επέμβαση μπορεί να γίνει και στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version