Αθήνα Καιρός

Μετανάστης ανέβηκε σε κολόνα ΔΕΗ & έπεσε στο κενό έξω από το hotspot στην Μόρια

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Μετανάστης ανέβηκε σε κολόνα ΔΕΗ & έπεσε στο κενό έξω από το hotspot στην Μόρια

Στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης διακομίστηκε την Τρίτη 19χρονος Σύρος πρόσφυγας, κεραυνοβολημένος από ρεύμα σε πυλώνα της ΔΕΗ στην οποία ανέβηκε για να διαμαρτυρηθεί.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αφού φέρει εγκαύματα α’ και β’ βαθμού.

Ο 19χρονος αργά το μεσημέρι της Τρίτης, ενημερώθηκε ότι η οικογένειά του με την οποία διέμενε στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, αναχωρεί για την Αθήνα προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία χορήγησης ασύλου, ενώ ο ίδιος μένει πίσω στη Μυτιλήνη.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας ανέβηκε στην κορυφή του πυλώνα στην πύλη του ΚΥΤ, όπου όμως στην κορυφή από κάποιο λάθος του, ακούμπησε στον μετασχηματιστή απ’ όπου έπεσε μέσα στο γειτονικό ρέμα.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]