Συνεχίζεται το θρίλερ

«Μακροχρόνια εξελίσσεται η κράτηση των παιδιών μας» – Τι λένε οι συγγενείς των Ελλήνων στρατιωτικών

12/03/18 • 12:37 | UPD 12/03/18 • 12:46

Παρατείνεται η αγωνία για την τύχη των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία.

«Η κράτησή τους αρχίζει να γίνεται μακροχρόνια και η αγωνία μας παρατείνεται»,  ανέφερε μεταξύ άλλων σήμερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο θείος ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται για δωδέκατη ημέρα σε φυλακές της Αδριανούπολης.

Ο Δημήτρης Κουκλατζής, τόνισε επίσης ότι:«Από την περασμένη Δευτέρα δεν είχαμε καμία επικοινωνία με τα παιδιά. Περιμένουνε ένα φως, ένα βήμα προς μια θετική κατεύθυνση».

Στο μεταξύ, στην Τουρκία είναι οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που συνελήφθησαν από Τούρκους στρατιώτες την Πέμπτη 2 Μαρτίου στη διάρκεια περιπολίας στον Έβρο και κρατούνται στη γείτονα χώρα.

Οι γονείς του Δημήτρη Κουκλατζή και Άγγελου Μητρετώδη, οι οποίοι αγωνιούν καθημερινά για το τι «μέλλει γενέσθαι» με την τύχη των παιδιών τους, πέρασαν τα σύνορα λίγο μετά τις 9 το πρωί, κατευθυνόμενοι προς τις φυλακές όπου κρατούνται οι δύο άνδρες.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο θα μεταβεί στην Ορεστιάδα, προκειμένου να συναντηθεί με τις οικογένειες των στρατιωτικών, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.