Μαγαζάτορας έβγαλε μαχαίρι σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ στην Χαλκίδα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Μαγαζάτορας έβγαλε μαχαίρι σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ στην Χαλκίδα

Την ψυχιατρική εξέταση ενός καταστηματάρχη που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος υπάλληλων του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στο κέντρο της Χαλκίδας διέταξε ο εισαγγελέας, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο οποίο πήγαν οι υπάλληλοι της Δ.Ε.Η. για να κάνουν έλεγχο για ρευματοκλοπή, βγήκε εκτός εαυτού και αρχικά τους εξύβρισε. Όταν, όμως, είδε ότι δεν θα απέφευγε τον έλεγχο, άρπαξε ένα μαχαίρι και τους απείλησε ότι θα τους σκοτώσει.

Οι τρομοκρατημένοι τεχνικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως στο κατάστημα και πέρασαν χειροπέδες στον φερόμενο ως δράστη.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version