Αθήνα Καιρός

Κρατούμενος αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του στις φυλακές Αλικαρνασσού

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Κρατούμενος αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του στις φυλακές Αλικαρνασσού

Τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο έδωσε τη Δευτέρα ένας 33χρονος κρατούμενος στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού. Το άψυχο σώμα του βρήκε ο σωφρονιστικός υπάλληλος της βάρδιας.

Ο αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποίησε το σεντόνι του ως θηλιά και αφού το έδεσε στις σωληνώσεις που περνούσαν μέσα από το κελί του στη συνέχεια απαγχονίστηκε.

Το πτώμα του βρέθηκε γύρω στις 4:30 σήμερα τα ξημερώματα και αμέσως σήμανε συναγερμός στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Στις φυλακές έσπευσε ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία ενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. Τα αίτια που ώθησαν τον 33χρονο στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν για την ώρα διευκρινιστεί.

Πηγή: cretapost.g

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]