Cold cases: Εξιχνιάστηκε δολοφονία μετά από έξι χρόνια στον Άγιο Δημήτριο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Cold cases: Εξιχνιάστηκε δολοφονία μετά από έξι χρόνια στον Άγιο Δημήτριο

Ένας 23χρονος συνελήφθη και ένας 32χρονος αναζητείται για την υπόθεση δολοφονίας ενός 83χρονου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής τον Μάιο του 2010.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., «η συγκεκριμένη υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από πολύμηνες έρευνες ειδικής ομάδας, που συστάθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με στόχο την επανεξέταση ανεξιχνίαστων υποθέσεων μέσω συνδυαστικής αξιολόγησης παλαιών και νέων στοιχείων και χρήσης εξειδικευμένων μεθόδων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λειβαδιάς, εντοπίστηκε ο 23χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας χθες (03-07-2016) το μεσημέρι στην Αλίαρτο Βοιωτίας και συνελήφθη».

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version