Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε τον Βασίλη Μπεσκένη [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε τον Βασίλη Μπεσκένη [βίντεο]

Ο ξαφνικός θάνατος του Βασίλη Μπεσκένη βύθισε στο πένθος εκτός από την οικογένειά του και όλη τη δημοσιογραφική οικογένεια.

Το πρωί της Δεύτερας, ο Γιώργος Παπαδάκης, θέλησε να πει δυο λόγια για τον γνωστό δημοσιογράφο και να τον αποχαιρετήσει μέσα από την εκπομπή του.

«Να αναφερθούμε σε μια τραγωδία, σε ένα δράμα, σε έναν συνάδελφό μας, τον Βασίλη Μπεσκένη. Μόλις 43 χρονών παιδί, παλικάρι, καλός συνάδελφος… Τη μία μέρα βάφτισε το 12μηνο παιδί του και την επόμενη μέρα το πρωί βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, πέθανε στον ύπνο του. Τι να πεις τώρα σε αυτή την οικογένεια; Πάνω απ’ όλα να συλλυπηθούμε τη γυναίκα του, την οικογένειά του…», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Q6WdDjnTF1A

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version