Στην παραλία του Μύρτου χρησιμοποιούν ελικόπτερο για τα έργα βραχοπροστασίας [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Στην παραλία του Μύρτου χρησιμοποιούν ελικόπτερο για τα έργα βραχοπροστασίας [βίντεο]

Eλικόπτερο έχει μισθώσει η ιταλική εταιρεία που έχει αναλάβει τα έργα βραχοπροστασίας μετά τις κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τους τελευταίους σεισμούς κάνοντας υποχρεωτικό για ένα διάστημα το κλείσιμο στην παραλία του Μύρτου στην Κεφαλονιά.

Αντικείμενο του έργου προϋπολογισμού 8,1 εκατ. ευρώ είναι «η επένδυση ασταθούς βραχόμαζας που υπάρχει στην περιοχή με κατάλληλα πλέγματα βραχοπροστασίας προς καλύτερη προστασία της παραλίας και του δρόμου του Μύρτου».

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr για την εκτέλεση του έργου συμμετέχει ιταλικό συνεργείο εξειδικευμένο σε έργα βραχοπροστασίας (εναερίτες) καθώς και ελικόπτερο για την γρηγορότερη ολοκλήρωση του έργου.

Μυρτος 2016 - εργο βραχοπροστασιας με ελικόπτερο

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version