Στα 1.385 τα πληγέντα κτήρια στη Δυτική Αττική

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Στα 1.385 τα πληγέντα κτήρια στη Δυτική Αττική

Συνεχίζονται οι αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές από εξειδικευμένα τεχνικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και συνολικά οι αυτοψίες στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας , στη Δ.Ε της Νέας Περάμου και στην Ελευσίνα έφθασαν τις 1815.

Στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας 1004 από τα 1406 κτήρια που ελέχθησαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης. Αναλυτικά πρόκειται για 775 κατοικίες, 107 επαγγελματικούς χώρους, 8 δημόσια κτήρια και 114 αποθήκες – υπόγεια.

Στο Δήμο Μεγαρέων (Δ.Ε. Μεγαρέων) και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου, διεξήχθησαν συνολικά 400 αυτοψίες και τα 381 από τα κτήρια που ελέγχθηκαν, έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 242 κατοικίες, 36 επαγγελματικοί χώροι, 3 δημόσια κτήρια και 100 αποθήκες – υπόγεια.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version