Προσήγαγαν 25 Χρυσαυγίτες – Ξυλοκόπησαν γυναίκες στο Εφετείο [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Προσήγαγαν 25 Χρυσαυγίτες – Ξυλοκόπησαν γυναίκες στο Εφετείο [εικόνες]

Συνολικά 25 μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν προσαχθεί στην κρατική ασφάλεια για την επίθεση και τον τραυματισμό μιας δικηγόρου και δύο ακόμη γυναικών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κοντά στο Εφετείο.

Πρόκειται για 23 άνδρες και δύο γυναίκες οι οποίοι εξετάζονται. Στην ασφάλεια βρίσκονται και οι τρεις γυναίκες προκειμένου να αναγνωρίσουν τους δράστες της επίθεσης εναντίον τους.

Νωρίτερα έφθασαν στην ΓΑΔΑ πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση δικηγόρων της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι επίσης βρίσκονται έξω από την ΓΑΔΑ αναμένοντας τις εξελίξεις της προανάκρισης.

Οπως είπαν οι κοπέλες κατεβαίναν από το τρόλεϊ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να μεταβούν στο Εφετείο. Οταν άνοιξαν οι πόρτες του τρόλεϊ βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο, Χρυσαυγίτες, όπως οι ίδιες λένε, οι οποίοι πετούσαν τρικάκια.

Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου

Αν και οι κοπέλες φώναξαν στον οδηγό να κλείσει την πόρτα, η αντίδραση δεν ήταν γρήγορη με αποτέλεσμα να χτυπήσουν τις κοπέλες. Συγκεκριμένα η μία δέχθηκε μπουνιά στη μύτη και τη δεύτερη στο στόμα.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version