Δεύτερη προσαγωγή μετά τη σύλληψη του 29χρονου

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Δεύτερη προσαγωγή μετά τη σύλληψη του 29χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής προσήχθη ο ιδιοκτήτης του cafe bar στο Ελληνικό στο οποίο σύχναζε ο 29χρονος, αμέσως μετά τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ενημέρωσης που επικαλείται το bloko.gr,  θεωρείται πολύ πιθανό μετά τις ενδείξεις και τα ευρήματα να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία και η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Άλλο κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής εξακολουθεί να κάνει φύλλο και φτερό τη γιάφκα από την οποία ο 29χρονος Κ.Γ. μετέφερε τον οπλισμό και την εκρηκτική ύλη αλλά άφησε πίσω του στοιχεία τα οποία πιθανότατα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης να πρόκειται για ηλεκτρονικά αρχεία και χειρόγραφες σημειώσεις.

Μετά από αυτό ενδέχεται να προκύψουν στοιχεία για το ποιός ή ποιοί ήταν οι επόμενοι στόχοι της οργάνωσης για λογαριασμό της οποίας ο 29χρονος είχε νοικιάσει τηγ γιάφκα.

Διαβάστε επίσης: 

Ο 29χρονος με τη Ρούπα σχεδίαζαν απόδραση Μαζιώτη-Πυρήνων

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version