Με μια γιγαντιαία ελληνική σημαία σκεπάστηκε το δημαρχείο του Ελληνικού [εικόνα]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Με μια γιγαντιαία ελληνική σημαία σκεπάστηκε το δημαρχείο του Ελληνικού [εικόνα]

Με εντολή του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου και ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα, η πρόσοψη του Δημαρχείου καλύφθηκε με την Γαλανόλευκη.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

«Ο Δήμος μας τιμάει το ΌΧΙ του Ελληνικού Λαού ως πόλη προσφύγων και ξεριζωμένων Ελλήνων, ως πόλη που φέρει την ιστορία χιλιάδων ετών στην ονομασία της», δήλωσε ο δήμαρχος, ευχόμενος «χρόνια πολλά» για την αυριανή επέτειο.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version