Τα πρώτα λόγια Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωσή του

02/10/17 • 10:40 | UPD 02/10/17 • 10:40

Η επιχείρηση όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασία του Πολίτη Νίκος Τοσκας, έγινε εντελώς αιφνίδια και τη σωστή χρονική στιγμή. #Λεμπιδάκης

Την ευγνωμοσύνη του προς τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην δύσκολη επιχείρηση της απελευθέρωσής του έστειλε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης που είχε απαχθεί από τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο επιχειρηματίας είπε: «Ευχαριστώ τον αστυνομικό διευθυντή και τους άλλους αστυνομικούς της Κρήτης που έκαναν τη δουλειά τους με ακρίβεια και μυστικότητα», είπε ο επιχειρηματίας.

Σε επικοινωνία που είχε με τον πατέρα του Μιχάλη Λεμπιδάκη η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, κλαμένος και χωρίς ακόμη να έχει συναντήσει το παιδί του, ο κ. Γιάννης Λεμπιδάκης ευχαρίστησε για τη στάση και την αποτελεσματικότητα της, την Ελληνική Αστυνομία και αυτό που επιθυμεί τώρα είναι να δει το παιδί του.

Η επιχείρηση όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασία του Πολίτη Νίκος Τοσκας, έγινε εντελώς αιφνίδια και τη σωστή χρονική στιγμή. Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Δε θα φέρναμε σε κίνδυνο την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα του Μιχάλη Λεμπιδάκη».

Διαβάστε ακόμα:

Απελευθερώθηκε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης!