Πατούλης: Μεγαλύτερη η επιβάρυνση των δήμων από τον ΕΝΦΙΑ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πατούλης: Μεγαλύτερη η επιβάρυνση των δήμων από τον ΕΝΦΙΑ

Επιπλέον επιβάρυνση των δήμων κατά 10 εκ. ευρώ, επιφέρουν οι αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ , ανέφερε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ , ο πρόεδρός της , Γιώργος Πατούλης.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ αυτό συμβαίνει «σε μια εποχή που μόνο αφαιρούνται πόροι από την Αυτοδιοίκηση».

Επίσης τόνισε ότι «ο ΕΝΦΙΑ, είναι ένας άδικος και άνισος φόρος με τον τρόπο που ήδη διαχειρίζεται από την Πολιτεία».

Αντίθετα , σημείωσε , «μπορεί να αναδιαμορφωθεί, να επανασχεδιαστεί και να αποτελέσει ουσιαστικό αναπτυξιακό έσοδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version