Πυρκαγιά ξέσπασε σε ξενοδοχείο στην Ιεράπετρα

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πυρκαγιά ξέσπασε σε ξενοδοχείο στην Ιεράπετρα
Φωτιά τώρα

Οι πυροσβέστες στην Ιεράπετρα έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε κοντά σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στην περιοχή Κουτσουνάρι της Ιεράπετρας.

Στο σημείο, όπως αναφέρει το Cretapost.gr έσπευσαν πέντε οχήματα με δέκα άνδρες που ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης ωστόσο οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή «βοήθησαν» τις φλόγες να πάρουν διαστάσεις και απειλήθηκαν οι ξενοδοχειακές μονάδες.

Η φωτιά αυτήν την ώρα βρίσκεται σε ύφεση ωστόσο παραμένουν τρία οχήματα με έξι άνδρες.

Η πυρκαγιά έχει κάνει… στάχτη τρία στρέμματα οικοπέδου, ένα αυτοκίνητο αλλά και μία πέργκολα ενός ξενοδοχείου.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version