Εξώδικο στην ΕΛ.ΑΣ από τη χήρα του Παναγιώτη Μαυρίκου

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Εξώδικο στην ΕΛ.ΑΣ από τη χήρα του Παναγιώτη Μαυρίκου

Με έντονο τρόπο διαμαρτύρεται η Ευαγγελία Συρίγου, σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου, καθώς ένα χρόνο μετά το θάνατό του μέσα στο Ι.Χ. του που έπιασε φωτιά στην Αττική Οδό, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η πραγματογνωμοσύνη για το αίτιο του τραγικού συμβάντος.

Ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στη Realnews, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σημειώνοντας ότι είναι «προκλητικό» το ότι έχουν περάσει τόσοι μήνες χωρίς να υπάρξει καμία πρόοδος για έναν άνθρωπο που απασχόλησε επί μακρόν τη δημοσιότητα κλογω της φερόμενης εμπλοκής του στο κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων.

Η κ. Συρίγου κατέθεσε εξώδικο και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Διαμαρτύρομαι για την τεράστια καθυστέρηση και σας προσκαλώ όπως με ενημερώσετε για τους λόγους για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα το πόρισμα της εγκληματολογικής έρευνας για τις συνθήκες επέλευσης του θανάτου του συζύγου μου».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version