Γειτονικοί δήμοι στέλνουν και υδροφόρες. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που φτάνουν έως και τα 7 μποφόρ και σύμφωνα με την γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας η Αττική είναι μέσα στις περιοχές που υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς.
Σύμφωνα μάλιστα, με τον δήμαρχο Διονύσου, Διονύση Ζαμανη, ο οποίος μίλησε στον Σκάι, οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί, δυσκολεύοντας το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων. Ο δήμαρχος έκανε έκκληση για άμεση βοήθεια, ώστε να μην εξαπλωθεί η επικίνδυνη φωτιά. Ο κύριος Ζαμανης διευκρίνισε ότι δεν απειλούνται σπίτια, ωστόσο ελοχεύει ο κίνδυνος να «γυρίσει» ο άνεμος και να κινδυνεύσουν κατοικίες.



Περισσότερα σε λίγο…
![Βιολάντα: Σήμερα και αύριο το τελευταίο αντίο στις γυναίκες που σκοτώθηκαν – Βόμβα αερίου στο αυθαίρετο υπόγειο του εργοστασίου [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/trikala-violanta-fotia-7-150x150.jpg)
![Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε μάντρα με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/07/pyrosvestiki-sximatari-130x140.jpg)