Η ένωση Ιονίας Οδού και Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου μέσα από ένα βίντεο τριών λεπτών

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Η ένωση Ιονίας Οδού και Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου μέσα από ένα βίντεο τριών λεπτών

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε το νέο τμήμα 6,5 χλμ. το οποίο ένωσε την Ιονία Οδό με τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Τα 6,5 νέα χιλιόμετρα της Ιόνιας Οδού, περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα τεχνικά, τον Ανισόπεδο Κόμβο Αντιρρίου και τη σήραγγα της Μακύνειας, μια σήραγγα διπλού κλάδου, συνολικού μήκους 500 μέτρων, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Με την παράδοσή τους σε κυκλοφορία και την ένωση με τη Γέφυρα, ολοκληρώθηκε πλήρως το νότιο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία της Ιονίας Οδού, πάντως, πέρα όμως από την κυριολεκτική ένωση Ιόνιας Οδού και Γέφυρας, αναδεικνύεται και μια άλλη «ένωση» αυτή των εργαζομένων των τμημάτων λειτουργίας και συντήρησης των δυο εταιριών.

Η Ιόνια Οδός "ενώνεται" με τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version