Θρήνος για τον Πύρρο Δήμα: Πέθανε ο πατέρας του

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Θρήνος για τον Πύρρο Δήμα: Πέθανε ο πατέρας του

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες περνάει ο Πύρρος Δήμας, καθώς έφυγε από τη ζωή στη Χειμάρρα ο πατέρας του Βίκτωρας.

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε έρθει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε εξετάσεις και μόλις επέστρεψε στη γενέτειρα του, υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο Πύρρος Δήμας, σύμφωνα με το himara.gr, επιστρέφει εσπευσμένα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στην Εθνική ομάδα άρσης βαρών των ΗΠΑ, για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης στη Χειμάρρα.

Ως ένδειξη πένθους ο Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτές άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του στο Facebook, βάζοντας μια μαύρη κορδέλα, ως ένδειξη πένθους.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version